2018

Opening expositie Vincent de Boer, 28 januari

 

A day in the forest wintereditie 4 februari

Op deze zondag is het jaarlijks day in the forest mini muziekfestival gehouden. De bezoekers konden bij verschillende podia genieten van een uitgebreid programma.

Aestrid

Sam Solo

Ciao Lucifer

Zoals gebruikelijk werd het publiek weer uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan het programma zodat ook komende zomer we weer een editie kunnen plannen.

Goed Geld Gala VriendenLoterij 2018 19 februari

De Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds heeft afgelopen maandag, tijdens de uitreiking van de honorering voor de vaste benificiënten, op het Goed Geld Gala 2018 van de VriendenLoterij gehoord dat haar fondsaanvraag voor het nieuwe project ‘Zin’ gehonoreerd is.

Het nieuws werd bekend gemaakt door Leo van Veen, Servicemanager Afdeling dataservice van de VriendenLoterij.

“Je weg vinden in Nederland als je gevlucht bent is erg moeilijk. Zeker als je nauwelijks geschoold bent. Veel jonge Eritreeërs ondervinden dat. ZIN, een theater- en lesprogramma van het Herman van Veen Arts Center Fonds biedt uitkomst om deze groep hun plek in de Nederlandse samenleving te laten vinden. Jonge acteurs, zangers en dansers maken een interactieve voorstelling met vluchtelingen als doelgroep. De zin en het geluk van communiceren staat centraal. Voor het lesprogramma wordt samengewerkt met New Dutch Connections, dat asielzoekers helpt bij ontmoetingen en investeren in de toekomst, en met Vluchtelingenwerk Nederland en ROC Midden Nederland. Een digitale versie van de show die 40 keer op het toneel komt zal nog meer publiek bereiken. De VriendenLoterij heeft zin in dit project en financiert het benodigde bedrag,”

Onze stichting is natuurlijk blij met de vaste bijdrage en verguld met de extra project ondersteuning en kijkt ernaar uit om in nauwe samenwerking met bovengenoemde organisaties het project ‘Zin’ uit te voeren.

Foto: Roy Beusker

 

Kamermuziek Festival 2018, 9 & 10 juni

Programma Kamermuziek Festival 2018