3e Alfred Charity Cup

Datum
zondag 9 juni     11:00 uur

 

Elk tweede jaar wordt er in Duitsland een charity golf toernooi georganiseerd door de Herman van Veen Stiftung.

Met het Duitse charity golf toernooi als voorbeeld hebben we als Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds in 2015 de start gemaakt met een Nederlandse versie, de Alfred J. Kwak Charity Cup. Een golf toernooi met aansluitend een muzikale borrel en BBQ op het landgoed van het Herman van Veen Arts Center, De Paltz in Soest.

De 1e Alfred Charity Cup had als hoofddoel geld in te zamelen om de kinderen die gehuisvest zijn in het asielzoekerscentrum Soest / Zeist een onvergetelijke doe-dag te bezorgen op het unieke Landgoed De Paltz.

Op 18 juni 2017 werd de 2e Alfred Charity Cup georganiseerd. Met de opbrengst organiseerde en organiseren we op het Herman van Veen Arts Center wederom een paar onvergetelijke dagen voor kinderen. Niet alleen voor kinderen van vluchtelingen maar voor al die kinderen die een extra verzetje kunnen gebruiken. Met de opbrengst van de derde editie van het toernooi streven we hetzelfde na.

LET OP:

U kunt zich alleen opgeven voor de 3e Alfred Golf Charity Cup via: charity@hermanvanveenartscenter.com.  Kijk hier voor het volledige programma  en meer informatie.

Reserveer hier uw kaarten:

U kunt helaas niet meer online reserveren voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.