De wolf – Back in town

Datum
zondag 11 oktober     15:00 uur

Guess who’s back?

De wolf; het is een van de meest gebruikte personages in sprookjes, mythen en fabels. Lang leek er voor het mystieke dier enkel nog een toekomst weggelegd in boeken en verhalen, maar niets is minder waar. De wolf is back in town.

Sinds het jaar 2000 volgen natuurwetenschappers de bewegingen van de wolf in Duitsland. De verwachting was dat het dier zomaar in Nederland kon opduiken. En nu in 2019 weten we het zeker: de wolf is “back in town”. Ze zit tevreden op de Veluwe. Reden voor de Friese theatermaker Folkert Wesseling om een voorstelling te maken over de wolf. Een grappige, spannende voorstelling waarin de vraag wordt gesteld: Waarom komt hij hier naartoe? Folkert kent het antwoord en vertelt het ons misschien op het ‘veilige’ Landgoed De Paltz. 


Door de coronacrisis zijn wij genoodzaakt voor al onze activiteiten entree te vragen. Een kaartje kost € 20,00 euro per persoon.

Reserveer hier uw kaarten:

€20,00


Betaal eenvoudig met iDEAL.
iDEAL Bankoverboeking

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.