De Wolf – Back in town

Datum
dinsdag 16 juli     20:00 uur

Guess who’s back?

De wolf; het is een van de meest gebruikte personages in sprookjes, mythen en fabels. Lang leek er voor het mystieke dier enkel nog een toekomst weggelegd in boeken en verhalen, maar niets is minder waar. De wolf is back in town.

Sinds het jaar 2000 volgen natuurwetenschappers de bewegingen van de wolf in Duitsland. De verwachting was dat het dier zomaar in Nederland kon opduiken. En nu in 2019 weten we het zeker: de wolf is “back in town”. Ze zit tevreden op de Veluwe. Reden voor de Friese theatermaker Folkert Wesseling om een voorstelling te maken over de wolf. Een grappige, spannende voorstelling waarin de vraag wordt gesteld: Waarom komt hij hier naartoe? Folkert kent het antwoord en vertelt het ons misschien op het ‘veilige’ Landgoed De Paltz. 


Dankzij de vrijwilligers, Stoelhouders en VriendenLoterij zijn al onze voorstellingen gratis bij te wonen. Het enige dat u betaalt zijn de reserverings- en verwerkingskosten à € 2,50 per persoon. Dit geldt niet voor onze stoelhouders en vrijwilligers. 

Wilt u meer dan zes plekken reserveren, neem dan contact op met yvonne@harlekijnholland.com.

Reserveer hier uw kaarten:

U kunt helaas niet meer online reserveren voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.