Edith Leerkes ontmoet

Datum
woensdag 28 februari     20:00 - 21:00 uur

 

Een programma met een cellospelende zakenman of een politiek actieve acteur, een andere keer met een zingende schrijfster. Praten, spelen en zingen over verbindingen en verschillen, over waarom wel of toch maar niet en bovenal gezellig.

Sjra Puts wilde kunstenaar of journalist worden, maar dat mocht niet. Na een vastgelopen studie begon hij zijn carrière aan een lopende band met puddinkjes. Via een baan als ideeën manager bij de Belastingdienst werd hij uiteindelijk ondernemer van zijn eigen ‘Creative Brainworks b.v.’: een bedrijf dat ondernemingen en organisaties helpt in creatieve denkprocessen.

Hij gaat ons 28 februari niet alleen vertellen over bijvoorbeeld de workshop ‘Hersens uit de mouwen’, maar ook wat de onweerstaanbare aantrekkingskracht is van carnaval. Dat kan natuurlijk het best worden uitgelegd door een rasechte Limburger.

Dankzij de vrijwilligers, Stoelhouders en VriendenLoterij zijn al onze voorstellingen gratis bij te wonen. Een donatie is evenwel van harte welkom.

Reserveer hier uw kaarten:

U kunt helaas niet meer online reserveren voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.