Edith Leerkes ontmoet

Datum
woensdag 20 februari     20:00 uur

Een programma met een cellospelende zakenman of een politiek actieve acteur, een andere keer met een zingende schrijfster. Praten, spelen en zingen over verbindingen en verschillen,
over waarom wel of toch maar niet en bovenal gezellig.

‘Positieve Gezondheid gaat over veerkracht’

Op woensdag 20 februari om 20.00 uur is Machteld Huber de volgende gast in ‘Edith Leerkes ontmoet’, op het Herman van Veen Arts Center in Soest

Als jonge huisarts ontdekte ze, na zelf ernstig ziek te zijn geweest, dat er bij ziekte veel meer meespeelt dan wat ze tijdens haar studie had geleerd. Ze merkte dat ze dingen kon doen om zich beter te voelen. Die kennis wilde ze aan de zorg toevoegen, maar wel wetenschappelijk onderbouwd. Daarom werd ze onderzoeker en kwam uiteindelijk tot een breed gezondheidsbegrip, dat ze ‘Positieve Gezondheid’ heeft genoemd. Gezondheid heeft niet alleen met medische aspecten, maar met het hele leven te maken’. Stap voor stap wint dit inzicht aan terrein en is er een overweldigende internationale interesse in haar Institute for Positive Health.

Ze is uitgeroepen tot de meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid van 2015.

 

 

Dankzij de vrijwilligers, Stoelhouders en VriendenLoterij zijn al onze voorstellingen gratis bij te wonen. Vanaf 1 januari 2019 is het enige dat u betaalt de reserverings- en verwerkingskosten à € 2,50 per persoon. Dit geldt niet voor onze stoelhouders en vrijwilligers. 

Wilt u meer dan zes plaatsen reserveren, neem dan contact op met Yvonne, yvonne@harlekijnholland.com

Reserveer hier uw kaarten:

Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.