Poppenspel – Een ketting van goud

Datum
vrijdag 7 augustus     10:00 uur

Vanaf 1 juni aanstaande presenteert Harlekijn Holland in de zomermaanden op Landgoed De Paltz in Soest ijs en corona dienende in de buitenlucht ‘Een ketting van goud’.

Een vrolijk en spannend poppenspel voor kinderen van alle leeftijden. Afwisselend uitgevoerd door Mark Haayema, Dennis de Groot en Abke Bruins. De muziek werd geschreven door Edith Leerkes, het verhaal door Herman van Veen.

Voorstellingen zullen elke zondag gespeeld worden om 12:00 en 14:00 uur, te beginnen met vier leesvoorstellingen. In een hoedanigheid waarin het selecte publiek veilig en in vrolijkheid droog kan genieten van de poppen Harlekijn, Colombine, een heks en een tovenaar.

‘Een ketting van goud’

Het verhaal in het kort:

Hij is verliefd op haar,

zij op hem,

maar ze durven het elkaar

niet te zeggen.

De heks durft dat wel.

De vraag is: wat doet de tovenaar?

Dan nog voor de kinderen: Mark, Dennis en Abke spelen vaker met poppen zoals bij Sesamstraat, De boterhamshow, Onder de Sprookjesboom, bij Woezel & Pip, Peppa Big, en heel soms ook nog ’s avonds samen voor het slapengaan.

Herman schreef voor kinderen al en heel rijtje boeken. Je zult er wel een paar van kennen, zoals die van bijvoorbeeld Alfred Jodocus Kwak, Benjamin de Beer, Kabouter Paltz en Anne de Poes. O ja, dat laatste boekje kun je nog niet kennen, dat komt eraan.

Anders dan ‘normaal’ zijn we door de coronacrisis genoodzaakt deze zomer voor onze familievoorstellingen entree te vragen. Kosten per kind € 7,50, voor de ouders en andere grote mensen blijft het gratis. Er is in juni maar plek voor 30 personen, in juli worden dat er wellicht 100, dus maak haast met uw reserveringen.

Reserveer hier uw kaarten:

U kunt helaas niet meer online reserveren voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.