EP-presentatie Wieke Garcia

Datum
zondag 3 februari     20:00 uur

Hoe keer je terug naar jezelf?

Dat is de vraag die CHOIVA stelt. Harpiste en zangeres Wieke Garcia en pianiste en zangeres Marieke Snijders presenteren op 3 februari hun eerste EP, Guru’s Girfriend.

Begin 2017 ontmoeten ze elkaar opnieuw.

Beiden in de drukste periode van hun leven, verlangend naar rust om ruimte te geven aan nieuwe muzikale avonturen. Ze besloten wekelijks samen te komen om ideeën uit te wisselen, te improviseren en te wandelen in het bos.

De muziek laat zich het beste omschrijven als vocal indie world jazz. De eigen composities worden gekenmerkt door samenzang en heldere klanken. De stukken voeren je mee op een zoektocht naar de balans tussen binnenwereld en buitenwereld. De zangeressen begeleiden zichzelf en elkaar op harp en piano. Tijdens deze reis kwamen Marco van Os op bas, Frans Cornelissen op trombone en Yordi Petit op drums op hun pad.

Na twee jaar werken aan dit slow-project is de EP Guru’s Girlfriend een feit!

Op deze avond zullen we de stukken van de EP als wel nieuwe stukken ten gehore brengen.

 

Dankzij de vrijwilligers, Stoelhouders en VriendenLoterij zijn al onze voorstellingen gratis bij te wonen. Vanaf 1 januari 2019 is het enige dat u betaalt zijn de reserverings- en verwerkingskosten à € 2,50 per persoon. Dit geldt niet voor onze stoelhouders en vrijwilligers. 

Wilt u meer dan zes plekken reserveren, neem dan contact op met yvonne@harlekijnholland.com.

Reserveer hier uw kaarten:

U kunt helaas niet meer online reserveren voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.