Gastoptreden WORDT VERPLAATST

Datum
zondag 29 maart     15:00 uur

Vanwege het coronavirus worden alle voorstellingen in het Landgoedtheater De Kapschuur van het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz tot en met 6 april tot nader order uitgesteld.


 

Wij hebben de eer en het genoegen u op zondag 29 maart om 15 uur de eerste editie voor te stellen van Nekka presenteert: Stemmen uit Vlaanderen.

In deze eerste editie, drie Vlaamse Nederlandstalige liedjesschrijver, in volgorde van optreden: RIET MUYLAERT, JONAS WINTERLAND en MEANDER, laureaat van de jongste Nekka-wedstrijd.

Onbekend is onbemind. En toch spreken we dezelfde taal.  Of net niet. Want er hangt een cultureel gordijn tussen Vlaanderen en Nederland, en andersom. Een gordijn zonder uitgesproken definitie, onbewust, ongewild.

Nekka vzw probeert dit gordijn al meer dan 25 jaar te openen, programmeert Nederlandstalige artiesten uit Noord en Zuid en biedt kansen aan bekend en onbekend talent van beide landen. “Samen met Harlekijn Holland openen we dit gordijn nu verder. In het Arts Center worden drie hele fijne kleinkunstenaars uit Vlaanderen voorgesteld. Beschouw het als een culturele ontdekkingsreis. Nekka vzw wenst u een hele fijne namiddag,” Koen Huygebaert, voorzitter Nekka vzw.


Dankzij de vrijwilligers, Stoelhouders en VriendenLoterij zijn al onze voorstellingen gratis bij te wonen. Het enige dat u betaalt zijn de reserverings- en verwerkingskosten à € 2,50 per persoon. Dit geldt niet voor onze stoelhouders en vrijwilligers. 

Wilt u meer dan zes plekken reserveren, neem dan contact op via info@harlekijnholland.com.

Reserveer hier uw kaarten:

Uitverkocht.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.