Harlekijn Muziekdagen

Datum
woensdag 6 november     20:00 uur

In één van onze vorige Paltz Cultuurtijdschriften kondigden we het eerste Paltz Piano Concours aan, vernoemd naar meesterpianist Johan van den Boogert. Door onverwachte omstandigheden hebben we dat destijds moeten uitstellen. Mede daardoor is er er voor een andere opzet gekozen. Wat eerst alleen piano was, wordt nu met viool, gitaar en dwarsfluit uitgebreid. Gepresenteerd onder de noemer: De Harlekijn Muziekdagen.

Jonge violisten, gitaristen, dwarsfluitisten en pianisten (ensembles en/of solisten) van muziekscholen of conservatoria die willen deelnemen aan deze dagen, kunnen het beste een video sturen naar beneden genoemd adres.

Zij die worden uitgekozen krijgen de gelegenheid om in ons Landgoedtheater De Kapschuur een presentatie van een kwartier te verzorgen.

Op 6 en 7 november aanstaande presenteren wij dan zestien musici of ensembles in de vier disciplines. Aanvang concerten 20:00 uur.

Na afloop zal zowel een professionele als een publieksjury een aantal solisten en/of ensembles uitkiezen. Als veren op de hoed mogen zij een concert geven in de prachtig gerenoveerde Rode Hoed te Amsterdam. Dit onder de titel: Het Johan van den Boogert Concert. Vernoemd naar de legendarische pianist en conservatoriumdirecteur.

Aanmelden kan tot en met 6 oktober via info@ hermanvanveenartscenter.com.

Reserveer hier uw kaarten:
Soort ticket Prijs Plaatsen
Bezoekers en introducees incl. reserverings- en verwerkingskosten €2,50
Stoelhouders/vrijwilligers €0,00

Ik ben stoelhouder
Ik ben vrijwilliger
Via Vriendenloterij
Ik ben bezoeker


Betaal eenvoudig met iDEAL.
iDEAL

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.