Kamermuziekconcert: Duo Marieke Vos & Camiel Boomsma

Datum
zondag 6 december     15:00 uur

Marieke Vos & Camiel Boomsma vormen sinds 2019 een duo. Dit seizoen richten zij zich op een programma rondom de Italiaanse componist Ferruccio Busoni en Johannes Brahms. Onlangs maakte zij verschillende opnames in samenwerking met het Wilminktheater in Enschede en op NPO Radio 4 bij ‘Podium’ en ‘De Klassieken’.

Speciaal voor deze middag op de Paltz maakte dit duo een samenstelling met stukken uit hun programma aangevuld met solostukken voor piano van Felix Mendelssohn en de Nederlandse componist Gerhard Hamm.
In 2021 verschijnt het debuutalbum van dit duo.

Paltz Kamermuziek

Maandelijks worden er kamermuziekconcerten en masterclasses georganiseerd op Landgoed De Paltz. Tijdens deze middagen variëren de musici van jong aanstormend talent tot nationale en internationale beroepsmusici en ensembles.
Op 19 en 20 juni 2021 zal de derde editie van het Paltz Kamermuziekfestival plaatsvinden. De Paltz Kamermuziekconcerten worden georganiseerd op initiatief van klarinettiste en artistiek leider Marieke Vos.
Lees hier meer over de Paltz Kamermuziekmiddagen.

De Paltz Kamermuziekconcerten in 2020 worden mede mogelijk gemaakt door:
Harlekijn Holland, Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds, Gemeente Soest, KF Hein Fonds, Carel Nengerman Fonds en Bert & Marijke Smit.

De toegang is gratis. Het enige dat u betaalt zijn de reserverings- en verwerkingskosten van € 2,50 per persoon. 

Reserveer hier uw kaarten:

€2,50


Betaal eenvoudig met iDEAL.
iDEAL Bankoverboeking

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.