Kamermuziekmiddag

Datum
zondag 13 januari     15:00 uur

Op 13 januari spelen bastrombonist Rommert Groenhof en pianist Frans Douwe Slot een duo programma. 

Rommert Groenhof sloot in juni 2014 zijn studie bastrombone af met de hoogste onderscheiding aan het conservatorium van Amsterdam. Sinds maart 2014 is hij bastrombonist van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Rommert speelt regelmatig als solist op verschillende internationale podia en is winnaar van de prestigieuze Donald Yaxley Bass Trombone Competition op het International Trombone Festival 2013 (Columbus Georgia). Ook won hij de Emory Remington Award voor trombone-ensembles met de tromboneklas van het Conservatorium van Amsterdam op hetzelfde festival en met het Thein Brothers Quartet was hij winnaar van de ITA Quartet Competition op het International Trombone Festival 2014 (Rochester New York).

Frans Douwe Slot studeerde aan het conservatorium van Groningen en Boedapest. Tijdens zijn Master of Music in Utrecht verdiepte hij zich in de romantische periode en nam hij zijn eerste CD op, die zeer positief door de pers ontvangen werd. Zijn studies heeft hij cum laude afgesloten. Vanaf heden is Frans Douwe Slot docent aan de Ferwerda Academie en is daar tevens opvolger van Rein Ferwerda. Naast de lespraktijk en concertpraktijk als solo pianist treedt Frans Douwe Slot ook op als kamermusicus.

Tijdens de maandelijkse kamermuziekserie spelen ensembles variërend van jong talent tot professionele ensembles.
Naast de maandelijkse kamermuziekserie is er het Paltz Kamermuziekfestival, een weekend gevuld met kamermuziekconcerten en masterclasses. De eerste editie vond plaats in mei 2017, de tweede editie in juni 2018.

Artistiek Leider: Marieke Vos

Wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Soest en Rabobank Cultuurfonds.

Dankzij de vrijwilligers, Stoelhouders en VriendenLoterij zijn al onze voorstellingen gratis bij te wonen. Vanaf 1 januari 2019 is het enige dat u betaalt zijn de reserverings- en verwerkingskosten à € 2,50 per persoon. Dit geldt niet voor onze stoelhouders en vrijwilligers. 

Wilt u meer dan zes plekken reserveren, neem dan contact op met yvonne@harlekijnholland.com.

Reserveer hier uw kaarten:

U kunt helaas niet meer online reserveren voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.