Kamermuziekmiddag: Het Artist Pianoduo

Datum
zondag 15 december     15:00 uur

Het Artist Pianoduo ontstond in 2018. De pianisten Inès Costales en Martje van Damme ontmoetten elkaar tijdens de wekelijkse groepslessen van David Kuyken op het conservatorium van Amsterdam. Beiden woonachtig in Amsterdam deelden ze het plezier in samenspelen en besloten ze een pianoduo te vormen. Met een voorliefde voor Frans repertoire willen ze het publiek meenemen op een reis door Frankrijk en de schoonheid van dit repertoire ten gehore brengen. Op het programma staan werken van onder meer Ravel, Chabrier en Debussy.

Tijdens de maandelijkse kamermuziekserie spelen ensembles variërend van jong talent tot professionele ensembles.
Naast de maandelijkse kamermuziekserie is er het Paltz Kamermuziekfestival, een weekend gevuld met kamermuziekconcerten en masterclasses. De eerste editie vond plaats in mei 2017, de tweede editie in juni 2018. De derde editie vindt plaats op 13 en 14 juni 2020.

Artistiek Leider: Marieke Vos

Wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Soest en Triodos Cultuurfonds.

Dankzij de vrijwilligers, Stoelhouders en VriendenLoterij zijn al onze voorstellingen gratis bij te wonen. Het enige dat u betaalt zijn de reserverings- en verwerkingskosten à € 2,50 per persoon. Dit geldt niet voor onze stoelhouders en vrijwilligers. 

Wilt u meer dan zes plekken reserveren, neem dan contact op met info@hermanvanveenartscenter.com.

Reserveer hier uw kaarten:

Uitverkocht.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.