Ommetje kunst

Datum
donderdag 25 juni     11:00 uur

Vanaf donderdag 4 juni presenteert het Herman van Veen Arts Center in het kader van ’Het vrolijkt op De Paltz’ elke donderdag een “Ommetje om kunst”, een bijzondere kunstrondleiding op Landgoed De Paltz in Soest, Nederland.

Dit ommetje voert zowel binnen als buiten langs: sculpturen van Peter Meyers, Ton Kalishoek, Jos Kuppens en Julia Berger. Fotografieën van Jacques Renoir, 75 jaar ‘kiekjes’uit de plakboeken van Herman van Veen en een overzichtstentoonstelling van zijn schilderijen in een scenografie van Ingrid Verbraeken.

E.e.a. begint om 11:00 uur met een artistiek kopje koffie en een inleiding in de luwte van het valleihuisje.

De rondleiding duurt plusminus anderhalf uur. Kosten zijn inclusief een drankje € 15,- p.p.

In de maand juni mogen wij twee groepen van zes personen per rondleiding ontvangen (exclusief de twee gidsen), in de maanden juli en augustus, ijs en corona dienende vier groepen van zes (exclusief vier gidsen).

Aansluitend is er elke donderdag ook de mogelijkheid voor een “Ommetjeslunch”. Door onze koks samengesteld uit lokale biologische ingrediënten, zelfgebakken brood en producten uit eigen moestuin. De kosten voor deze lunch € 20,00 per persoon. Wat u van plan bent te gaan drinken is exclusief. (ijs en Corona dienende).

……

Voor deze ommetjes kunt u reserveren via www.hermanvanveenartscenter.com, dat geldt ook voor de ommetjeslunch.

Kosten: € 15,00 inclusief een Harlekijn Paltz Cultuurtijdschrift.
De lunch: € 20,00 p.p.

Reserveer hier uw kaarten:

U kunt helaas niet meer online reserveren voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.