Antidote Festival

Datum
vrijdag 28 juni     17:00 - 22:00 uur

Op 28, 29 en 30 juni betrekt een internationaal collectief van dans- en theatermakers uit Amsterdam, Berlijn, Brussel, Parijs en Kaapstad Landgoed De Paltz voor een driedaags festival vol beweging. Ontmoet de dansers, choreografen, performers, technici, denkers, dramaturgen en kunstenaars tijdens dit No Backstage festival. Geniet van voorstellingen, lunch met de makers, luister naar verhalen, kom workshops volgen en dans met je blote voeten in het gras op de muziek van dj Hoost de Jaas.

Lees meer over de achtergrond van The Antidote Movement en ontdek welke artiesten en voorstellingen je kunt verwachten op www.antidotefestival.nl

Het Antidote Festival wordt mede mogelijk gemaakt door VSBFonds, KF Hein Fonds, de gemeente Soest, ONS FONDS, Ars Donandi + Het Tijgat Fonds, Jumbo Arnaud van de Graaff Soest, Scholten Bloemen en Planten, Stichting Herman van Veen arts Center Fonds, Harlekijn Holland BV en The Antidote Movement.

Praktische informatie

LET OP: De informatie in de automatische bevestigingsmail geldt NIET voor Antidote Festival.

U bent van vrijdag t/m zondag, van 10:00 tot 23:00 uur welkom op het No Backstage festival.

De voorstellingen, lessen en workshops die te zien en volgen zijn vindt u hierboven op het blokkenschema. Het volledige blokkenschema is te downloaden via www.antidotefestival.nl. Daar vindt u ook meer informatie over het programma.

Reisinformatie

Auto – Hilton

U kunt uw auto parkeren bij het naastgelegen ‘Hilton Royal Parc Soestduinen’. Het is een wandeling van ongeveer 15 à 20 minuten. U loopt de parkeerplaats van het Hilton uit en gaat naar rechts. Als u het fietspad volgt komt u bij de ingang van De Paltz. (Aan de rechterkant).

Trein – OV fiets

Of reis uitlaatgasvrij, en pak een OV-fiets vanaf station Amersfoort! Van Amersfoort naar Landgoed De Paltz is een prachtig fietstochtje van circa 25 minuten.

Trein – Bus (naar hotel Kontakt der Kontinenten) – Pendeldienst

Vanuit Bushalte Kontankt der Kontinenten zal er tijdens het festival gependeld worden naar het festivalterrein. Exacte tijden van de pendeldienst worden te zijner tijd gecommuniceerd. Houd de website en het Facebook evenement in de gaten! Vanuit Utrecht en Amersfoort kan je een bus pakken naar busstation Kontakt der Kontinenten:

– Vanuit Utrecht centraal U-OV BUS 52

De bus gaat ieder half uur, actuele dienstregeling te vinden op 9292.nl

– Vanuit Amersfoort SYNTUS STREEKBUS BUS 56

De bus gaat ieder half uur, actuele dienstregeling te vinden op 9292.nl

Workshops

Voor de Gaga/people lessen en de workshop van Sita Ostheimer Company meldt je je apart aan door te mailen naar doke@antidotemovement.org

Pay what you can

Het festival is Pay what you can. U kunt een bijdrage leveren op het festival. Reserveren is gratis.

 

LET OP: De informatie in de automatische bevestigingsmail geldt NIET voor Antidote Festival. U hoeft dus geen reserverings- en verwerkingskosten te betalen en
uw kaartjes op te halen.

 

Reserveer hier uw kaarten:

U kunt helaas niet meer online reserveren voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.