Antidote Festival

Datum
vrijdag 28 juni     20:00 uur

Op 28, 29 en 30 juni betrekt een internationaal collectief van dans- en theatermakers uit Amsterdam, Berlijn, Brussel, Parijs en Kaapstad Landgoed De Paltz voor een driedaags festival vol beweging. Ontmoet de dansers, choreografen, performers, technici, denkers, dramaturgen en kunstenaars tijdens dit No Backstage festival. Geniet van voorstellingen, lunch met de makers, luister naar verhalen, kom workshops volgen en dans met je blote voeten in het gras op de muziek van dj Hoost de Jaas.

Lees meer over de achtergrond van The Antidote Movement en ontdek welke artiesten en voorstellingen je kunt verwachten op www.antidotefestival.nl

Het Antidote Festival wordt mede mogelijk gemaakt door VSBFonds, KF Hein Fonds, de gemeente Soest, ONS FONDS, Ars Donandi, Het Tijgat Fonds, Stichting Herman van Veen arts Center Fonds, Harlekijn Holland BV en The Antidote Movement.

Dankzij de vrijwilligers, Stoelhouders en VriendenLoterij is dit festival gratis bij te wonen. Het enige dat u betaalt zijn de reserverings- en verwerkingskosten à € 2,50 per persoon. Dit geldt niet voor onze stoelhouders en vrijwilligers. 

Reserveer hier uw kaarten:
Soort ticket Prijs Plaatsen
Bezoekers en introducees incl. reserverings- en verwerkingskosten €2,50
Stoelhouder/vrijwilliger €0,00

Ik ben stoelhouder
Ik ben vrijwilliger
Via Vriendenloterij
Ik ben bezoeker


Betaal eenvoudig met iDEAL.
iDEAL

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.