Paltz Kinderboekenfeest: ’t Verrukkelijke Kinderbakboek

Datum
zaterdag 12 oktober     12:00 uur

Het Paltz Kinderboekenfeest

Voorstellingen, lezingen en boeken.
Met o.a. Ted van Lieshout, Pluk van de Petteflet en pop-up workshop van Rianne van Duin. Schrijf je in voor het onderdeel waar je graag naartoe wilt gaan. Buiten het programma wordt er de hele dag voorgelezen in de Gallery/Villa en wordt er geëxposeerd door bekende en minder bekende illustratoren.

PRESENTATIE ‘t VERRUKKELIJKE KINDERBAKBOEK (6+)

Een smakelijke presentatie van het nieuwste kinderbakboek van Mark Haayema en de eerste winnaar van Heel Holland Bakt: Rutger van den Broek. Kom proeven en laat jouw eigen baksel testen.

Rutger van den Broek maakte samen met Mark Haayema (Schrijver van o.a. Johannes de Parkiet en Meneertje Meereen verhalenboek vol bakrecepten die kinderen kunnen maken.   

Dankzij de vrijwilligers, Stoelhouders en VriendenLoterij zijn al onze voorstellingen gratis bij te wonen. Het enige dat u betaalt zijn de reserverings- en verwerkingskosten à € 2,50 per persoon. Dit geldt niet voor onze stoelhouders en vrijwilligers.

Wilt u meer dan zes plekken reserveren, neem dan contact op met yvonne@harlekijnholland.com.

Reserveer hier uw kaarten:

U kunt helaas niet meer online reserveren voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.