Proeverij Lot’s Foundation

Datum
woensdag 5 juni     14:00 uur

Op 5 juni organiseert Lot’s Foundation een ‘proeverij’ bij het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz. Een middag voor professionals uit het onderwijs, organisaties die culturele activiteiten voor kinderen organiseren en voor andere belangstellenden (jong en oud)! Thema’s: kinderrechten, duurzaamheid, milieu, burgerschap, mediawijsheid.

Het programma bestaat uit een opening om 14:00 uur, gevolgd door een carrousel met vijf korte presentaties van voorstellingen en activiteiten:
– ‘Lot en de verdwenen hagelslag’: over een meisje dat vermist is. Thema’s als een veilig thuis en diverse kinderrechten komen aan bod.
– ‘Benjamin de Beer’: Een stukje van de voorstelling Benjamin de Beer, over een berenfamilie die moet vluchten voor het smeltende ijs. Thema’s als duurzaamheid, milieu en discriminatie worden bespreekbaar gemaakt.
– ‘Speel Zing Dans’: een presentatie van de voorstelling speel zing dans en wat je hiermee kunt in het kader van kinderrechten in het onderwijs.
– Vloggen met Lot: kinderen leren door middel van een vlog een verhaal te vertellen rondom 1 van de kinderrechten. Met dit project werk je aan mediawijsheid en wereldburgerschap in 1.
– ‘Onderzoek met Lot’: Om in de klas, maar ook thuis in gesprek te gaan over kinderrechten heeft Lot filmpjes, onderzoekskaarten en lesbrieven ontwikkeld. We laten zien hoe je o.a. met de kaarten waardevolle gesprekken kunt voeren met kinderen.

Reserveer hier uw kaarten:

U kunt helaas niet meer online reserveren voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.