Rondleiding: ‘Je neus achterna’

Datum
woensdag 12 augustus     11:00 uur

Het Herman van Veen Arts Center presenteert in het kader van ‘Het vrolijkt op De Paltz’: “Je neus achterna”. Een bijzondere rondleiding gegeven op Landgoed De Paltz in Soest door onder andere gitariste, zangeres en liefhebber van bloemen Edith Leerkes. (ijs en corona dienende).

Het “geurpad” voert langs bomen, struiken, planten en heesters en wil inzicht geven in wat zij met hun geuren bedoelen. De aromatherapeute Henriette Geiger maakte een aantal opmerkelijke, exclusief op De Paltz verkrijgbare, parfums, bereid uit wat er groeit en bloeit op dit historisch Soester landgoed.

De ontmoeting begint om 11:00 uur met een gezellig kopje koffie en een inleiding in de luwte van het valleihuisje. Na de wandeling is er gelegenheid voor een lunch in de sfeer van het parfum.

Voor deze wandelingen kunt u reserveren via www.hermanvanveenartscenter.com, dat geldt ook voor de lunch.

Kosten rondleiding: € 15,00 inclusief een parfum naar keuze.

De lunch € 20,00 p.p.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus maakt u haast met uw reserveringen.

……

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van bloemen, kruiden en ander plantendelen. Het woord aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie. Behandeling met geur.

Reserveer hier uw kaarten:

U kunt helaas niet meer online reserveren voor deze voorstelling.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.