Rondleiding: ‘Je neus achterna’

Datum
woensdag 16 september     11:00 uur

Vanaf woensdag 3 juni presenteert het Herman van Veen Arts Center in het kader van ‘Het vrolijkt op De Paltz’: “Je neus achterna”. Een bijzondere rondleiding gegeven op Landgoed De Paltz in Soest door onder andere gitariste, zangeres en liefhebber van bloemen Edith Leerkes. Het ligt in de bedoeling dat deze geurrijke gebeurtenis voortaan elke woensdag plaatsvindt (ijs en Corona dienende).

Het “geurpad” voert langs bomen, struiken, planten en heesters en wil inzicht geven in wat zij met hun geuren bedoelen. De aromatherapeute Henriette Geiger maakte een aantal opmerkelijke, exclusief op De Paltz verkrijgbare, parfums, bereid uit wat er groeit en bloeit op dit historisch Soester landgoed.

De ontmoeting begint om 11:00 uur met een gezellig kopje koffie en een inleiding in de luwte van het valleihuisje. Na de wandeling is er gelegenheid voor een lunch in de sfeer van het parfum.

Voor deze wandelingen kunt u reserveren via www.hermanvanveenartscenter.com, dat geldt ook voor de lunch.

Kosten rondleiding: € 15,00 inclusief een parfum naar keuze.

De lunch € 20,00 p.p. Wat u van plan bent te gaan drinken is exclusief.

Er is voor elke wandeling slechts plek voor 30 personen, dus maakt u haast met uw reserveringen.

……

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van bloemen, kruiden en ander plantendelen. Het woord aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie. Behandeling met geur.

Reserveer hier uw kaarten:
Soort ticket Prijs Plaatsen
Rondleiding 'Je neus achterna'
Inclusief parfum en lunch.
€35,00
Rondleiding 'Je neus achterna'
Inclusief parfum. Zonder lunch.
€15,00


Betaal eenvoudig met iDEAL.
iDEAL Bankoverboeking

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
Facebook TwitterInstagramYouTube Channel
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.