Stoel- padhouderschap

Stoelhouder worden?

Het Stoelhouderschap op het Herman van Veen Arts Center geeft u het recht om met een genodigde al onze voorstellingen en concerten te bezoeken gedurende een periode van drie jaar. Als Stoelhouder krijgt u, als u dat wenst, een gegraveerde naamsvermelding in de entree van het Herman van Veen Arts Center.

Het 'schap' geeft u, naast het bezoeken van onze voorstellingen, de mogelijkheid om op ons Landgoed zelf bescheiden bijeenkomsten te organiseren. U kunt ons Landgoedtheater De Kapschuur, de Villa en/of het Valleihuisje hiervoor huren. Het privilege om onze ruimtes te huren voor eigen bijeenkomsten is voorbehouden aan Stoelhouders.

Ook krijgt u 20% korting op kunstaankopen uit een geselecteerd aanbod.

Uw 'Stoel' zal bij uw afwezigheid niet leeg blijven. Hij wordt gratis ter beschikking gesteld aan kinderen met hun begeleiders, studenten of ouderen. Padhouders genieten dezelfde privileges en voordelen als de Stoelhouders.

Het Stoelhouderschap kost EUR 1.250 (per 3 jaar)*.

Een Stoelhouderschap voor het leven is ook mogelijk en kost EUR 12.500*

Een pad met uw naam voor vijf jaar EUR 5.000*

Een pad met uw naam voor het leven EUR 50.000*

U kunt ook doneren: Sinds 2015 bestaat de Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds. Deze Stichting heeft de culturele ANBI status. De culturele ANBI status kan voor u van belang zijn als u symbolisch Stoelhouder wilt zijn of worden. Een gift is door de ANBI status mogelijk fiscaal aftrekbaar bij uw inkomstenbelasting tot 125% van het geschonken bedrag. Via een donatie zijn de overeenkomst en bovenstaande voorwaarden niet op dezelfde manier van toepassing als bij het regulier stoelhouderschap.

Via een donatie aan de stichting kunt u voor EUR 600* per twee jaar Konijnhouder of voor voor EUR 100* per jaar Kabouterhuisjeshouder zijn. Als Konijnhouder krijgt u een vermelding in de entree van onze gallery.

Als Konijn- of kabouterhuishouder op het Herman van Veen Arts Center draagt u bij aan het onderhoud van Landgoed de Paltz en aan alle groenvoorziening rond het Arts Center.

Een eenmalige donatie zonder verbintenis is natuurlijk ook mogelijk

'Waarom ik padhouder geworden ben' door René Keet

Bekijk hier de beschikbare paden

Bekijk hier de huidige stoelhouders

Hier kunt u zich aanmelden voor het stoel of padhouderschap

Hier kunt u zich aanmelden als konijnhouder

Hier kunt u zich aanmelden voor het kabouterhuisjehouderschap

De ingevulde en getekende formulieren kunt u sturen naar ons postadres of mailen aan valentijn@harlekijnholland.com

Met het invullen en de ondertekening van bovenstaande formulieren gaat u akkoord met de opslag van uw persoonlijke gegevens t.b.v. het stoel- pad- kabouterhuishouderschap door Harlekijn Holland b.v., zoals beschreven in onze privacyverklaring. Uw gegevens worden, naast dit fysieke formulier, bewaard in een beveiligde digitale administratie. De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.
Top