Verhuur

Als stoel-, pad-, of kabouterhuishouder is het mogelijk om de Villa, Landgoedtheater De Kapschuur of het Valleihuisje in hun luister te huren voor eigen activiteiten zoals vergaderingen, seminars, workshops, een feest of andere viering. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement en de organisatie daarvan; een rondleiding over het landgoed en/of galerie, het organiseren van een eventuele muzikale of theatrale invulling.

De Villa is het hoofdgebouw op Landgoed De Paltz en heeft meerdere ruimtes die verschillende mogelijkheden bieden. De grootste kamer: ruimte aan ongeveer 70 personen.

Het Landgoedtheater De Kapschuur beschikt over een klein podium, eenvoudige geluids- en lichtinstallatie, een goed gestemde vleugel en er is zitruimte voor 100 à 120 personen.

In combinatie met de Villa of Landgoedtheater De Kapschuur is het ook mogelijk om het Valleihuisje te huren, geschikt voor kleinere groepen van ongeveer 15 personen. Bij het valleihuisje hebt u ook de beschikking over 2 grote terrassen met een 30 tal zitplaatsen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Miriam Bouwman
E-mail Miriam +31 (0) 346 330003

Harlekijn Holland BV exploitatie
Telefoon +31 (0)346 330003
Telefoon +31 (0)346 330003
info@hermanvanveenartscenter.com
De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.
Top