2022

Januari,

Ondanks dat we grotendeels stilgelegd zijn en minder bezoek kunnen ontvangen dan we zouden willen, willen we iedereen toch op de hoogte houden over alles wat er speelt op ons Arts Center en over hoe we ons voorbereiden op betere tijden. Elke maand verschijnt op YouTube ons Paltzjournaal. Alle oude en toekomstige journaals kunt u hier vinden.

Herstart activiteiten,14 Februari

In Februari zijn we weer gestart met onze programmering. Eerst in kleine publieksgrootte en hopelijk vanaf einde van de maand weer met een volle zaal.

Kick off was er op 13 februari met een concert uit onze kamermuziekserie door het Nederlands Kamermuziek Ensemble, zij speelden het prachtige klarinetkwartet van Walter Rabl opus 1. Het ensemble bestaat uit: Nederlands Kamermuziek Ensemble: Violiste Lisanne Soeterbroek, Klarinettiste Marieke Vos, Cellist Charles Watt en Pianist Bas Verheijden.

Klik om te vergroten

Het concert werd gevolgd door een door het publiek bijgewoonde masterclass van Bas Verheijden aan de jonge pianist Kaylin Rademaker, leerling van Georgina Collington bij de School voor Talent van Scholen in de Kunst.

Klik om te vergroten

Programmering komende periode,18 Februari

Gedurende de af en aan lockdowns is er op ons Arts Center hard gewerkt aan een nieuwe serie voorstellingen voor de komende periode. Voorstellingen waarbij jong talent weer een grote rol speelt, waaronder studenten aan de Frank Sanders akademie, studerende musici en net aan het conservatorium afgestudeerde musici.

Hieronder ziet u een greep uit het programma aanbod voor komende periode. Wekelijks te bezoeken in de weekeinden. Reserveren: Herman van Veen Arts Center

Alfred Jodocus Kwak en De Witte Koningin, GaĆ«tane zingt Barbara, Saskia zingt Sonneveld, Als bomen…

Klik om te vergroten

Plaatsing schaaktafels, 23 februari

Workshop schaken bij Alfred Jodocus Kwak en de Witte Koningin, 3 & 4 maart

De maand April

Gedurende de hele maand april houden we onze eerste expositie in ons Landgoedtheater de Kapschuur. Dit is mogelijk omdat we de afgelopen periode mobiele expositiewanden hebben kunnen plaatsen. Achtergrond hiervan was met name de spreiding van publiek in Corona tijden. Op deze manier kunnen we en meer gasten ontvangen in periodes van maatregelen en we kunnen extra ruimte bieden aan jonge beeldend kunstenaars. De eerste expositie is van zes jonge beeldend kunstenaars, studerend aan de Hoge School voor de Kunsten Utrecht, getiteld ‘THE NEXT’. De studenten zelf ontvangen u zelf in hun expositie.

Klik om te vergroten

4e Alfred Jodocus Kwak Golf Charity Cup, 5juni

This image has an empty alt attribute; its file name is Afbeelding-flyer-klein-724x1024.jpg
Klik HIER voor het programma en inschrijving ——

Ook dit jaar wordt onze programmering mede mogelijk gemaakt door: