Het Herman van Veen Arts Center volgt de richtlijnen van het RIVM. Voor uw bezoek aan de Gallery, ons terras of de deelname aan een rondleiding heeft u geen coronatoegangsbewijs nodig. Voor de horeca binnen en voorstellingen is deze wel verplicht.

Coronatoegangsbewijs
Vanaf 25 september is het bij uw bezoek aan een van onze voorstellingen en de horeca binnen verplicht om een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te tonen als u 13 jaar of ouder bent.

U heeft hiervoor de volgende opties (één van de drie is voldoende):

  • Een negatieve testuitslag (minder dan 24 uur voor de voorstelling). Plan een test in via: Testen Voor Toegang
  • Een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie. Indien u op of na 14 augustus het Janssen-vaccin hebt ontvangen, is je vaccinatiebewijs geldig vanaf 28 dagen na de vaccinatie).
  • Een bewijs dat u hersteld bent van corona (maximaal 6 maanden geleden)

De controle aan de deur wordt verzorgd middels de CoronaCheck app. Deze app is te downloaden op een smartphone. Bent u niet in het bezit van een smartphone, dan is een alternatief toegangsbewijs te verkrijgen via: CoronaCheck.nl. Via deze website is een geldig bewijs uit te printen.
Zonder coronatoegangsbewijs kunnen wij u helaas niet toelaten bij de voorstelling of de horeca binnen.

Let op: Het gele boekje, andere papieren of een zelftest worden niet gezien als geldig coronatoegangsbewijs.

Graag attenderen we u erop dat het noodzakelijk is om een geldig identiteitsbewijs te laten zien tijdens de controle van het coronatoegangsbewijs.
We kunnen ons voorstellen dat het gebruik van de CoronaCheck app onduidelijkheid met zich mee brengt. Op www.CoronaCheck.nl is veel informatie te vinden over het gebruik van de app.