Herman van Veen Arts Center
Stoelhouder worden?

Het Stoelhouderschap op het Herman van Veen Arts Center geeft u het recht om met een genodigde al onze voorstellingen en concerten te bezoeken gedurende een periode van drie jaar.

Als Stoelhouder krijgt u, als u dat wenst, een gegraveerde naamsvermelding in de entree van het Herman van Veen Arts Center.

Het 'schap' geeft u, naast het bezoeken van onze voorstellingen, de mogelijkheid om op ons Landgoed zelf bescheiden bijeenkomsten te organiseren. U kunt onze Landgoedtheater de Kapschuur en/of de Villa hiervoor huren.

Het privilege om onze ruimtes te huren voor eigen bijeenkomsten is voorbehouden aan Stoelhouders.

Ook krijgt u 20% korting op kunstaankopen uit een geselecteerd aanbod.

Uw 'Stoel' zal bij uw afwezigheid niet leeg blijven. Hij wordt gratis ter beschikking gesteld aan kinderen met hun begeleiders, studenten of ouderen.

Padhouders genieten dezelfde privileges en voordelen als de Stoelhouders.

Het Stoelhouderschap kost EUR 1.200 (per 3 jaar)*. Een Stoelhouderschap voor het leven is ook mogelijk en kost EUR 12.000* Een pad met uw naam voor vijf jaar EUR 5.000* Een pad met uw naam voor het leven EUR 50.000*

De exploitatie en de financiële administratie van het Herman van Veen Arts Center wordt verzorgd door Harlekijn Holland b.v.

U kunt ook doneren: Sinds 2015 bestaat de Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds. Deze Stichting heeft de culturele ANBI status. De culturele ANBI status kan voor u van belang zijn als u symbolisch Stoelhouder wilt zijn of worden. Een gift is door de ANBI status mogelijk fiscaal aftrekbaar bij uw inkomstenbelasting tot 125% van het geschonken bedrag. Via een donatie zijn deze overeenkomst en bovenstaande voorwaarden niet op dezelfde manier van toepassing.

Klik hier voor de huidige Stoel en Padhouders.

U kunt zich hier aanmelden.

Klik hier om de beschikbare paden te bekijken.

Beschikbare paden voor de Padhouder