Herman van Veen Arts Center
Verhuur

Als stoel-, pad-, boom-, wei- of vogelhuishouder is het mogelijk om de Villa of Landgoedtheater in hun luister te huren voor eigen activiteiten zoals vergaderingen, seminars, workshops, een feest of andere viering. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement en de organisatie daarvan; een rondleiding over het landgoed en/of galerie, het organiseren van een eventuele muzikale of theatrale invulling.

De Villa is het hoofdgebouw op Landgoed De Paltz en heeft meerdere ruimtes die verschillende mogelijkheden bieden. De grootste kamer: biedt ruimte aan ongeveer 70 personen.
De Kapschuur beschikt over een klein podium, eenvoudige geluids- en lichtinstallatie, een goed gestemde vleugel. De Kapschuur biedt zitruimte voor ongeveer 100 personen.

Het Landgoedtheater de Kapschuur bwschikt over een klein podium, eenvoudige geluids- en lichtinstalatie, een goed gestemde vleugel en er is zitruimte voor ongeveer 140 personen.
In combinatie met de Villa of Kapschuur is het ook mogelijk om het Valleihuisje te huren, geschikt voor kleinere groepen van ongeveer 15 personen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Kruiswijk   +31 (0) 346 330003  email Yvonne