Ons Arts Center en Gallery Café is dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur geopend.

Op de meeste dagen kunt u een rondleiding of voorstelling combineren met een heerlijk taartje of een dagverse lunch in ons Gallery Café of op het terras.

Voor vragen over de beschikbaarheid en/of het menu kunt u mailen naar reserveren@hermanvanveenartscenter.com

Voor meer info: zie Gallery Café.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van het Arts Center?

Het Herman van Veen Arts Center is van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur geopend. Landgoed De Paltz is dagelijks van 08:00 tot 18:00 uur geopend.

Mag ik met mijn hond wandelen op het landgoed?

Landgoed De Paltz is een beschermd natuurgebied. Honden zijn niet toegestaan. Dat geldt ook voor ruiters en mountainbikers.

Mag ik met mijn auto het landgoed betreden?

Landgoed De Paltz is een beschermd natuurgebied en daarom niet toegankelijk voor auto's. U kunt uw auto parkeren bij het naastgelegen DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen of parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van de Vliegbasis aan de Verlengde Paltzerweg.

Is het Arts Center toegankelijk voor mindervaliden?

Het Arts Center is voor mindervaliden toegankelijk gemaakt met o.a. een hellingbaan, een mindervalidenlift aan de buitenzijde van het gebouw en een lift in het gebouw om u naar de verschillende etages te brengen. De hoofdlaan van het landgoed is goed toegankelijk.

Hoe kan ik het Arts Center bereiken?

Het Herman van Veen Arts Center is goed bereikbaar met fiets en OV. Auto's zijn helaas niet toegestaan. Zie ook de pagina 'Bereikbaarheid' op deze site.

Wat is er momenteel te zien?

In de Gallery van het Arts Center zijn momenteel sculpturen van Peter Meyers, Ton Kalishoek, Jos Kuppens en Julia Berger te zien. Tevens een tentoonstelling van Eddy Roos, alsmdede schilderijen van Herman van Veen.