Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van het Arts Center?

Het Herman van Veen Arts Center is van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur geopend. Landgoed De Paltz is dagelijks van 08:00 tot 18:00 uur geopend.

Hoe werkt Shop op afspraak?

U bent van harte welkom, op afspraak Maak telefonisch of via mail een afspraak: 0346 330003 / info@hermanvanveenartscenter.com U krijgt dan een tijdslot toegewezen waarin u bij ons langs kunt komen. De afspraak / reservering is voor maximaal 50 minuten Maximaal 2 gasten per etage, dit betekent 6 per tijdslot Hierbij gelden de basisregels van het RIVM zoals de 1,5 meter afstand, handen reinigen bij binnenkomst, het dragen van een mondkapje en thuisblijven bij klachten. Betaal zoveel mogelijk contactloos. Mocht u verhinderd zijn, belt u dan s.v.p. om de afspraak af te zeggen of te verzetten.

Hoe zit het met Click & collect?

Click & collect is wanneer u online iets koopt en het vervolgens persoonlijk ophaalt. Dat kan vanaf ook bij ons op De Paltz in Soest. U clickt, maakt een afspraak en kunt daarna bij ons tussen de bomen komen collecten. Bij wat u ook komt halen, koffie to-go, boek, cd, bosparfum, frisse neus, winterpret, warme chocomel of kunst, krijgt u van ons als gelegenheidscadeautje ‘Niemands knecht niemands baas’, het rijk geïllustreerde boek over vijftig jaar Harlekijn, onze vrije onderneming in de kunsten. Al dan niet ter plekke gesigneerd door ondergetekende. Herman van Veen Graag tot ziens!

Welke coronamaatregelen nemen jullie?

Het Herman van Veen Arts Center volgt de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar moet houden. Inpandig geldt een mondkapjesplicht. Gallery Café Gaëtane is gesloten, wel kunt u koffie-to-go en andere versnaperingen krijgen. U kunt op afspraak de shop en Gallery bezoeken.

Mag ik met mijn hond wandelen op het landgoed?

Landgoed De Paltz is een beschermd natuurgebied. Honden zijn niet toegestaan. Dat geldt ook voor ruiters en mountainbikers.

Mag ik met mijn auto het landgoed betreden?

Landgoed De Paltz is een beschermd natuurgebied en daarom niet toegankelijk voor auto's. U kunt uw auto parkeren bij het naastgelegen DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen of parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van de Vliegbasis aan de Verlengde Paltzerweg.

Is het Arts Center toegankelijk voor mindervaliden?

Het Arts Center is voor mindervaliden toegankelijk gemaakt met o.a. een hellingbaan, een mindervalidenlift aan de buitenzijde van het gebouw en een lift in het gebouw om u naar de verschillende etages te brengen. De hoofdlaan van het landgoed is goed toegankelijk.

Hoe kan ik het Arts Center bereiken?

Het Herman van Veen Arts Center is goed bereikbaar met fiets en OV. Auto's zijn helaas niet toegestaan. Zie ook de pagina 'Bereikbaarheid' op deze site.

Wat is er momenteel te zien?

Momenteel exposeren Ton Kalishoek, Julia Berger, Meta Bloemen, Peter Meyers en Herman van Veen in en rondom het Arts Center. Zie ook de pagina 'Gallery' op deze site.