Stoelhouder worden?

Het Stoelhouderschap op het Herman van Veen Arts Center geeft u het recht om gratis, met een genodigde, het overgrote deel van onze voorstellingen en concerten te bezoeken gedurende een periode van drie jaar. Als Stoelhouder krijgt u, als u dat wenst, een gegraveerde naamsvermelding in de entree van het Herman van Veen Arts Center.

Het ‘schap’ geeft u, naast het bezoeken van onze voorstellingen, de mogelijkheid om op ons Landgoed zelf bescheiden bijeenkomsten te organiseren. U kunt ons Landgoedtheater ‘De Kapschuur’ en enkel ruimtes in onze Villa hiervoor huren. Het privilege om onze ruimtes te huren voor eigen bijeenkomsten is voorbehouden aan onze Stoelhouders en enkele aanverwante varianten op het Stoelhouderschap.

Ook krijgt u 20% korting op kunstaankopen, met name op de schilderwerken van Herman van Veen. De kunstwerken waar de korting op van toepassing is komen uit een geselecteerd aanbod.

Uw ‘Stoel’ zal bij uw afwezigheid niet leeg blijven. De ‘Stoel’ wordt ter beschikking gesteld aan bijvoorbeeld kinderen met hun begeleiders, studenten of ouderen. Padhouders genieten dezelfde privileges en voordelen als de Stoelhouders.

Het Stoelhouderschap kost EUR 1.250 (per 3 jaar)*.

Een Stoelhouderschap voor het leven is ook mogelijk en kost EUR 12.500*

Een pad met uw naam voor vijf jaar EUR 5.000*

Een pad met uw naam voor het leven EUR 50.000*

U kunt ook doneren: Sinds 2015 bestaat de Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds. Deze Stichting heeft de culturele ANBI status. De culturele ANBI status kan voor u van belang zijn als u symbolisch Stoelhouder wilt zijn of worden. Een gift is door de ANBI status mogelijk fiscaal aftrekbaar bij uw inkomstenbelasting tot 125% van het geschonken bedrag. Zakelijk ligt de mogelijkheid op fiscale aftrek op bedrijfswinst op 150% van de donatie. Beide percentages zijn gebonden aan maxima en specifieke voorwaarden.

Via een donatie zijn de overeenkomst en bovenstaande voorwaarden niet op dezelfde manier van toepassing als bij het regulier stoelhouderschap.

Via een donatie aan de stichting kunt u voor EUR 600* per twee jaar Konijnhouder of voor voor EUR 100* per jaar Kabouterhuisjeshouder zijn. Als Konijnhouder krijgt u een vermelding in de entree van onze gallery.

Als Konijn- of kabouterhuishouder op het Herman van Veen Arts Center draagt u bij aan het onderhoud van Landgoed de Paltz en aan alle groenvoorziening rond het Arts Center.

Een eenmalige donatie zonder verbintenis is natuurlijk ook mogelijk