Vriend van het Herman van Veen Arts Center

Voor 40 Euro per jaar kunt u Vriend worden van het Herman van Veen Arts Center. U steunt daarmee de initiatieven van ons sociaal cultureel centrum.

  • Word Vriend via een jaarlijkse bijdrage van minimaal 40 Euro. (NL 38 RABO 0127 1457 10, o.v.v. Vriend voor een jaar)

Meerjarige Vriend

(NL 38 RABO 0127 1457 10 o.v.v. Meerjarige Vriend). Bij het aangaan van een meerjarige Vriendschap machtigt u het Herman van Veen Arts Center (Incassant ID NL46ZZZ300644230000) om de jaarlijkse Vriendenbijdrage à 40 Euro tot wederopzegging af te schrijven van het gebruikte IBAN nummer. Zie ook onze algemene voorwaarden. Na ontvangst worden de Vriendgegevens bij ons vastgelegd, zodat we het volgende jaar dit bedrag weer kunnen incasseren. Incasso jaar twee vindt plaats in dezelfde maand als het eerste incassojaar.

 

Als dankjewel

Als Vriend van het Arts Center bent u van harte welkom bij alle generale repetities van onze Harlekijn producties op De Paltz, inclusief die van Herman van Veen. Zie onze programmering: www.hermanvanveenartscenter.com.

Reserveer met vermelding ‘Vriend’.

Het is wellicht handig als u hieronder uw e-mailadres invult. Zo kunnen wij u op de hoogte houden middels onze nieuwsbrief.

Aanmelden Harlekijn Nieuwsbrief

* Verplicht

 

Het Herman van Veen Arts Center

Het Herman van Veen Arts Center en de onderneming in de kunsten Harlekijn (sinds 1966) organiseren op Landgoed De Paltz te Soest, in het hart van Nederland, alweer zo’n tien jaar op bescheiden schaal en passend bij de bosrijke omgeving voorstellingen, exposities, lezingen, rondleidingen, wandelingen. Naast meestal gratis te bezoeken binnen- en buitenoptredens door gerenommeerde artiesten, ligt het accent vooral op het creëren van exposities en speelmogelijkheden voor jonge, getalenteerde kunstenaars. Een onderscheidend cultureel programma met gezichtsbepalende producties waarbij sommige van deze producties zijn gericht op specifieke doelgroepen. Met name mensen voor wie het bezoeken van het theater geen vanzelfsprekende mogelijkheid is. Het Arts Center zet zich in voor educatie/talentontwikkeling van jonge theatermakers en voor het verbinden van cultuur en natuur voor iedereen en daarnaast voor het behoud en onderhoud van ons deel van het landgoed.