Auto

Landgoed De Paltz is een beschermd natuurgebied en daardoor niet toegankelijk voor auto’s.

U kunt uw auto parkeren bij het naastgelegen ‘DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen’, Van Weerden Poelmanweg 4-6. Vanaf daar is het een wandeling van ongeveer 15 minuten.

Gebruik voor deze wandeling geen eigen routeplanner maar klik hier voor de wandelroutekaart.

Voor hen die moeilijk ter been zijn is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een pendeldienst. Deze rijdt vanaf 45 tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling en vertrekt bij de ingang van de parkeerplaats van het Hilton. LET OP: de pendeldienst rijdt alleen voorafgaand en na afloop van de middagvoorstellingen op vrijdag, zaterdag en zondag.

Route voor leveranciers en artiesten

Herman van Veen Arts Center
Landgoed De Paltz 1
(Navigatiesysteem huisnummer 2 gebruiken)
3768 MZ Soest

Vanaf Utrecht
− A28 richting Amersfoort
− Neem afslag 4 Soesterberg / Soest
− Aan het eind van de afrit links Richelleweg (N413)
− Tweede stoplicht rechts
− Volgende stoplicht links naar de Van Weerden Poelmanweg (N413)
− De ingang van De Paltz ligt aan de Van Weerden Poelmanweg

Vanaf Amsterdam
− A1 richting Amersfoort
− Neem afslag Knooppunt Eemnes naar N221 richting Soest
− Sla linksaf naar de Zandheuvelweg
− Flauwe bocht naar rechts naar de Amsterdamsestraatweg/N221
− Volg deze weg ca. 7 km
− De ingang van De Paltz ligt aan de Van Weerden Poelmanweg

Landgoed De Paltz is een beschermd natuurgebied. Wilt u zo vriendelijk zijn de snelheidslimiet van 10 km per uur te respecteren.

Openbaar vervoer

Op doordeweekse dagen (dinsdag t/m zaterdag) brengt lijn 575 u vanaf station Driebergen-Zeist en Soest-Zuid naar bushalte Heezerspoort bij het Hilton hotel. Vervolgens kunt u in een kleine 15 minuten naar ons Arts Center wandelen.

Gebruik voor deze wandeling geen eigen routeplanner maar klik hier voor de wandelroutekaart.

Deze buslijn 575 stopt ook bij het Nationaal Militair Museum. Vanaf daar is het ongeveer 20 minuten lopen naar het Arts Center. Neem de ingang van Landgoed de Paltz, schuin tegenover de ingang van het Nationaal Militair Museum. Loop over de wandelroute van het Utrechts Landschap linksom door de op het landgoed gelegen vallei tot aan de hoofdlaan van het landgoed. Vervolgens slaat u rechtsaf en zult u na 150 meter Villa de Paltz / ons Arts Center zien liggen.

Plan uw reis altijd via 9292.nl of via de website van Syntus. Er kunnen wijzigingen zijn.

In de weekenden rijdt er momenteel geen streekvervoer vanaf de treinstations in de buurt. Wel is het mogelijk om op station Soest-Zuid, Den Dolder en Amersfoort Centraal een OV-fiets te huren.

FIETS

Het Herman van Veen Arts Center is goed bereikbaar met de fiets. U kunt via het groene voetgangershek aan de Van Weerden Poelmanweg het landgoed op. Op de hoofdlaan van het landgoed fietst u vervolgens een kleine 500 meter rechtdoor tot u aan uw linkerhand Villa de Paltz / ons Arts Center ziet. Vervolgens fietst u via het klinkerpad naar de villa en bent u gearriveerd.  Stal de fietsen bij de 2 fietsenrekken (houten hekwerk) langs de klinkerpaden naast Villa de Paltz. Zie voor de locatie van de toegang tot het landgoed ons wandelroutekaartje.

LET OP in de wintermaanden kan het her en der glad zijn op de klinkerpaden op Landgoed De Paltz!