Alfred Charity Cup 2017

Herman van Veen Arts Center Fonds organiseert 18 juni de 2e Alfred Charity Cup

Op 18 juni aanstaande staat de tweede Alfred Charity Golf Cup, een initiatief van het Herman van Veen Arts Center Fonds, op de agenda. De Alfred Charity Cup wordt om het jaar georganiseerd.
Het is een uniek golftoernooi gelardeerd met muzikale aspecten.

De eerste Alfred Charity Cup is in 2015 met groot enthousiasme ontvangen.
Het in 2015 gestelde doel, geld inzamelen om de kinderen uit het AZC Soest Zeist een mooie dag te bezorgen, is ruim behaald. De kinderen zijn op 5 september 2015 een hele dag op het Arts Center verwend met diverse workshops, een mooie lunch en een speciaal voor hun gemaakte voorstelling. Daar bleef het niet bij, middels de Charity Cup in 2015 waren er voldoende fondsen geworven om de kinderen uit het AZC meerdere keren gedurende dat jaar en ook in 2016 te ontvangen op het Arts Center. Bij deze bezoeken kregen zij naast een voorstelling ook een heerlijke lunch met frieten en poffertjes aangeboden en extra vermaak via een workshop of begeleiding van de groep vaste acteurs van het Arts Center, de ‘Buitenspelers’.

Naast bovenstaande bezoeken van de kinderen hebben we er ook voor kunnen zorgen dat er voor
de bewoners van het AZC een flink aantal fietsen beschikbaar kwamen. Dit ten behoeve van hun mobiliteit vanaf het enigszins afgelegen AZC, bijvoorbeeld voor een bezoek aan het Arts Center.

Ook voor dit jaar is er een mooi programma gemaakt. De doelstelling blijft bestaan uit het doel om kinderen een mooie dag bezorgen. Daarbij kijken we niet alleen naar de kinderen van vluchtelingen, maar naar alle kinderen die een extra verzetje kunnen gebruiken.

Het golftoernooi wordt wederom gespeeld op Golfpark Soestduinen, een uitdagende Par 3 baan. De dag wordt net als in 2015 afgesloten met een prachtig programma op, het naast de golfbaan gelegen, Landgoed De Paltz op het Herman van Veen Arts Center. U kunt zich opgeven voor dit golftoernooi via; charity@hermanvanveenartscenter.com. Uw eventuele vragen kunt u ook richten aan dit e-mailadres.

Programma en Informatie 2e Alfred Charity Golf Cup

Inschrijving

Het verslag van de 2e Alfred Golf Charity Cup vindt u terug op deze internetpagina onder ‘Activiteiten & Nieuws’ en dan ‘2017’.

1a