2021

COVID-19 persconferentie, 2 februari

Helaas heeft de laatste versoepeling nog niet veel perspectief geboden voor onze activiteiten op het Arts Center, de podiumkunsten en exposities blijven nog even uit voor het publiek. Neemt niet weg dat er veel gedaan is in de afgelopen maanden, met name op het gebied van onderhoud en verfraaiing. Mochten we dus weer open kunnen dan is alles spic en span.

In deze tijden is een wandeling op Landgoed de Paltz, en de er omheen gelegen natuur, een zeer welkom uitje. Wij hopen dat er op 10 februari met de lichte versoepelde opening voor winkels, dit voor onze gallery betekent dat we weer een koffie to-go faciliteit mogen opzetten. Dit zou een lichtpuntje in de tunnel betekenen.

Kabouter Paltz Dorp, 2 maart

Marianne Timmermans (Atelier Kunst4You) is de afgelopen maanden zeer druk in de weer geweest met staalplaat snijden, slijpen, zagen, vijlen en boren. 50 kilo aan staalplaten heeft Marianne verwerkt in dakjes en wandjes van de nieuwe behuizing voor onze kabouter kolonie. Ook heeft ze een schooltje gebouwd voor de kleinste kabouters. Al deze prachtige bouwwerkjes zijn afgelopen week geplaatst in het Kabouter Paltz Dorp. U kunt het dorpje dagelijks bekijken bij ons op het Arts Center.

Heropening Gallery op het Arts Center, 3 maart

Vanaf 3 maart zijn de exposities in de Gallery op het Arts Center weer te bezichtigen. Maximaal 6 mensen per uur kunnen telefonisch reserveren om op afspraak de gallery / winkel te bezoeken. Voor een afspraak belt u 0346- 330003. Tevens is het weer mogelijk om rondom uw bezoek een koffie met lekkers to-go af te halen.

Jaarlijkse bijdrage VriendenLoterij, 25 maart

Helaas heeft er dit jaar, vanwege de pandemie, geen Goed Geld Gala plaats kunnen vinden. Gelukkig heeft onze stichting desondanks wel haar jaarlijkse bijdrage van de VriendenLoterij in ontvangst mogen nemen.

Het niet kunnen organiseren van het Goed Geld Gala neemt niet weg dat de VriendenLoterij met haar beneficianten hun positieve boodschap uit wil dragen. Mede met onderstaande vrolijke tekening wil de VriendenLoterij laten zien hoe ze met haar beneficianten bijgedragen hebben aan de gezondheid van en het welzijn in Nederland. Ook wil de loterij met de tekening al hun trouwe deelnemers bedanken zonder wie het werk aan het welzijn van en de gezondheid in Nederland niet mogelijk geweest zou zijn.

Streams voorstellingen, Mei / Juni 2021

Om de band met ons publiek nu niet te verliezen en om onze activiteiten aan te kunnen bieden aan een breder publiek dan wellicht in ons landgoedtheater (of buiten) is toegestaan willen we met ondersteuning van de Provincie Utrecht en het Prins Bernhard Fonds in het tweede kwartaal van 2021 starten met het streamen van een selectie van onze   voorstellingen.

Het is de bedoeling dat u zich via onze eigen Arts Center site aan kunt gaan melden om online een voorstelling te bekijken.