Alfred Charity Cup 2019

Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds organiseert 9 juni 2019 de 3e Alfred Golf Charity Cup

 

 

Op 9 juni aanstaande staat de derde Alfred Golf Charity Cup, een initiatief van het Herman van Veen Arts Center Fonds, op de agenda. De Alfred Golf Charity Cup wordt om het jaar georganiseerd. Het is een uniek golftoernooi gelardeerd met muzikale aspecten.

Het programma van 9-juni vindt u hier.

De eerste twee edities van de Alfred Golf Charity Cup zijn met groot enthousiasme ontvangen.

Het golftoernooi wordt wederom gespeeld op Golfpark Soestduinen, een uitdagende Par 3 baan.

De dag wordt net als in 2015 en 2017 afgesloten met een prachtig programma op, het naast de golfbaan gelegen, Landgoed De Paltz waar het Herman van Veen Arts Center gehuisvest is.

De opbrengst van de 1e Golf Charity Cup is besteed aan vluchtelingenkinderen uit het asielzoekerscentrum Soest/Zeist. Zij hebben naast een fantastische dag met diverse workshops op Landgoed De Paltz bij het Herman van Veen Arts Center nog van diverse voorstellingen met lunch kunnen genieten. Een waar uitje elke keer voor deze kinderen en hun ouders.

Ook in 2017 bij de 2e Charity Cup waren kinderen weer de doelgroep waarvoor we fondsen wilden werven en in 2019 zal dit weer zo zijn. Met de opbrengsten richten wij ons op alle kinderen die in moeilijke omstandigheden moeten opgroeien. Wij willen deze kinderen weer een paar prachtige uren op De Paltz laten doorbrengen.

Afgelopen jaren hebben we vanuit de opbrengst van ons golftoernooi aan tal van kleiner en groter bezoek van kinderen aan het Arts Center bijgedragen. Meest recent een serie van bezoeken van Eritrese kinderen / jongeren aan onze voorstelling Robin en Robel. Een voorstelling die deel uit maakt van ons project ZIN. Ook in het nieuwe jaar zullen we doorgaan met het organiseren van dergelijke uitjes.

U kunt zich nu opgeven voor de 3e Alfred Golf Charity Cup: charity@hermanvanveenartscenter.com.

Eventuele vragen kunt u ook richten aan dit e-mailadres.